perjantai 31. joulukuuta 2010

Jouluisia kuulumisia!

Kunnon kotirouvan tavoin olen ollut kovin kiireinen. Tämän vuoksi en ole ehtinyt kirjoittamaan mainioita ja arkielämää helpottavia vinkkejäni, saati kodin ihanaa tunnelmaa huokuvia tuokiokuvia perheemme arjesta. Tiedän että olette kaivanneet, joten täällä minä taas olen!

Alkuun on varmaan paikoillaan pieni kuvaus joulunvietostamme tänä vuonna.

Perinteistä poiketen vietin koko joulun ulkomailla hotellissa, koska lapsilla oli vuorossa joulu isän luona. Voin kertoa, että kyllä äidin sydäntä raastoi, kun ei päässyt tekemään porkkanalaatikkoa, lanttulaatikkoa, perunalaatikkoa, rosollia, riisipuuroa, sekahedelmäkiisseliä, piparkakkuja, maustekakkuja, hedelmäkakkuja, torttuja ja jouluhalkoa, muutaman tärkeimmän mainitakseni. Ja niin vain jäi tänä vuonna kuusikin hankkimatta, lahjat ostamatta (mitä nyt muutama lasten mieltä ilahduttamaan), kinkku paistamatta ja sinappihuntu kuorruttamatta. Ja joulusiivouskin jäi kaikessa matkatohinassa tekemättä.

Tästä kaikesta surusta selviytyäkseni kävin joka päivä läheisessä kylpylässä, jossa sitten itkua nieleskellen olin 1,5 h kokovartalohieronnassa, 1h kasvohoidossa ja 2 h vartalon kuorinta, hieronta ja suklaakäärehoidossa, jotka lähes hetkeksi saivat minut unohtamaan mistä kaikesta jäin paitsi.

Hoitojen lomassa yritin turruttaa tuskani lojumalla porealtaissa ja hierovissa kylvyissä sekä aromisaunassa, ja myös nauttimalla, melkoisen massiivisen määrän, erilaisia suklaisia herkkuja erinomaisen espresson ja kuohuviinin kyydittäessä toimitusta.


Toivottavasti teidän muiden kotirouvien joulu oli onnistuneempi!

Rakkain terveisin,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti